Пятница, 19.04.2024
Мой сайт
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 18
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2013 » Декабрь » 22 » Факультет військової підготовки Національного технічного університету "КПІ"
17:42
Факультет військової підготовки Національного технічного університету "КПІ"

Факультет військової підготовки

Факультет очолює: полковник Лоза Олександр Михайлович
Адреса: вул. Московська, 45/1 (кафедри 41, 42, 43), вул. Верхньоключова, 4 (кафедра 44, 45, 46,47, 48)
Телефон: 406-83-31 (черговий факультету)
Офіційний сайт - http://fvp.kpi.ua/


КАФЕДРИ ФАКУЛЬТЕТУ ВІЙСЬКОВОЇ ПІДГОТОВКИ

Конкурсний відбір серед студентів вищих навчальних закладів, які бажають проходити військову підготовку за програмою підготовки офіцерів запасу

Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації НТУУ "КПІ” проводить конкурсний відбір серед студентів вищих навчальних закладів, які бажають проходити військову підготовку за програмою підготовки офіцерів запасу.

1) Відбіркова комісія розглядає:

Військова підготовка: пам’ятка студенту

Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації НТУУ "КПІ” проводить конкурсний відбір серед студентів 2-х курсів вищих навчальних закладів, які бажають проходити військову підготовку за програмою підготовки офіцерів запасу.

Підготовка студентів до конкурсного відбору для проходження військової підготовки

З метою більш якісної підготовки студентів 2-х курсів до конкурсного відбору для проходження військової підготовки за програмою підготовки офіцерів запасу, у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації НТУУ "КПІ" для тих  ХТО БАЖАЄ,

Правила прийому на факультет військової підготовки ВІТІ НТУУ "КПІ" (Витяг)

 2.10. Під час проходження конкурсного відбору студент повинен мати при собі паспорт громадянина України, приписне свідоцтво, довідку з висновком військово-лікарської комісії за місцем перебування на військовому обліку. Без наявності зазначених документів студент для проходження конкурсного відбору не допускається.

Факультет військової підготовки - кафедри

Цільова підготовка воєнізації полягала в тому, щоб забезпечити військовому відомству підготовку в мирний час командирів та спеціалістів запасу, а з іншої сторони - через проходження наміченого курсу вищої допризовної військової підготовки (ВДВП) спростити й полегшити набуття військових знань та отримання звання командира запасу робітничо-селянської червоної армії (РСЧА).

Закон України Про військовий обов'язок і військову службу [на 19.05.2011]

Цей Закон здійснює правове регулювання відносин між державою і громадянами України у зв'язку з виконанням ними конституційного обов'язку щодо захисту Вітчизни.

1926-2001: Факультет військової підготовки - історія та сучасність

У березні 1926 року відбувся перший Всесоюзний з'їзд делегатів організації воєнно-наукового товариства СРСР, у роботі якого приймав участь ректор Київського політехнічного інституту Бобров. На цьому з'їзді було поставлено завдання про воєнізацію навчальних закладів. У зв'язку з цим, керівництво Київського політехнічного інституту (КПІ) приймає рішення про організацію воєнно-наукового гуртка, як первинної організації в інституті. В цей гурток записувались ті, хто в тій чи іншій мірі хотів сприяти укріпленню обороноздатності держави; це студенти, професорський склад та технічні службовці.

80 років військової підготовки в Київському політехнічному інституті

Шановні колеги! У цьому році ми відзначаємо 80-річчя військової підготовки в Київському політехнічному інституті, історія якої почалася в далекому 1926 році зі створення військово-наукового гуртка як первинної організації в інституті. Наполегливою працею керівного та викладацького складу щодо воєнізації інституту закладались традиції та накопичувався досвід формування особистості студента як військового фахівця запасу.

Просмотров: 942 | Добавил: alexe68 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Календарь
«  Декабрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz